Praktijk Orthomoleculaire Therapie
Prins Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein
info@orthomoleculair-nieuwegein.nl
Tel.: 030 – 7 85 77 85

Jeanine Slot

Jeanine Slot, orthomoleculair therapeut (lid MBOG, Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en klassiek homeopaat RH (Register Homeopaat) in Nieuwegein, Jeanine Slot is gespecialiseerd in de behandeling van ernstige chronische aandoeningen, waaronder migraine, reuma, fibromyalgie, botontkalking, de Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en kanker.

Jeanine Slot (1964) is klassiek homeopaat sinds 1987. In haar praktijk zag zij veel mensen met ernstige chronische aandoeningen. Een tekort aan essentiële voedingsstoffen bleek een belangrijke rol te spelen in het ontstaan van deze klachten. Met een vervolgopleiding in de orthomoleculaire therapie kon zij ook in deze situaties de benodigde middelen inzetten.

Zij specialiseert zich nu in het begeleiden van mensen met een breed scala aan ernstige chronische aandoeningen. Uniek in haar benadering is de combinatie van orthomoleculaire therapie en klassieke homeopathie.

Binnen de homeopathie is zij opgeleid tot klassiek homeopaat RH (Register Homeopaat), wat betekent dat zij werkt volgens de oorspronkelijke leer en de laatste inzichten van de grondlegger van de homeopathie, Hahnemann. Voor meer informatie hierover zie www.klassiekehomeopathie.nl. Als aanvullende methoden van de homeopathie maakt zij gebruik van de Banerji-protocollen en de CEASE-therapie. Ook hierin is zij gecertificeerd.

In de begeleiding van mensen met kanker onderscheidt zij zich door de ontdekkingen van toonaangevende wetenschappers op het gebied van de orthomoleculaire geneeskunde en klassieke homeopathie met elkaar te combineren. Op deze manier wordt de kans aanzienlijk vergroot dat het lichaam precies dat krijgt wat het nodig heeft om de ziekte op eigen kracht te overwinnen.

 

© Jeanine Slot 2020

Praktijk Orthomoleculaire Therapie