Praktijk Orthomoleculaire Therapie
Prins Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein
info@orthomoleculair-nieuwegein.nl
Tel.: 030 – 7 85 77 85

Kosten

De kosten van de consulten zijn € 50,-. De consulten vinden ongeveer eens in de zes weken plaats. Alleen voor de intake zijn twee consulten nodig. De consulten duren ongeveer drie kwartier.

Veel verzekeringen dekken de kosten van de consulten door orthomoleculair therapeuten die aangesloten zijn bij de MBOG (Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) in het aanvullende pakket. Om te zien of uw verzekering de kosten van de consulten door leden van de MBOG dekt, kunt u gaan naar www.mbog.nl of informeren bij uw verzekering. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut, lid MBOG en klassiek homeopaat RH (Register Homeopaat). Adres: Prins Hendriklaan 27, 3433 EH Nieuwegein, tel. (030) 7 85 77 85. Jeanine Slot is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker, reuma, botontkalking, fibromyalgie, depressie, burn out en ADHD. Een gratis en vrijblijvend gesprek met Jeanine Slot is mogelijk om te zien of de behandeling u aanspreekt. De behandeling door Jeanine Slot wordt gecombineerd met homeopathie. Dit is ter versterking van het immuunsysteem.

De meeste ziektekostenverzekeringen dekken de kosten in het aanvullende pakket. Het gaat dan om consulten door therapeuten die aangesloten zijn bij de MBOG of de NVKH (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde of de Nederlandse Vereniging Klassiek Homeopaten).

U krijgt een factuur thuis gestuurd. U voldoet deze zelf. Daarna kunt u de kosten eventueel declareren bij uw verzekering.

Als u besluit uw voeding aan te vullen met enkele voedingssupplementen, komen deze kosten hier nog bij. Deze worden doorgaans niet vergoed. In overleg met u wordt gekozen voor de meest effectieve en doelgerichte voedingssupplementen.

Ook zult u een aantal homeopathische middelen geadviseerd krijgen. Sommige hiervan zijn bij de prijs inbegrepen, sommige niet. De eventuele kosten hiervan bedragen enkele tientallen euro’s per maand.

Consult aan huis

Een consult bij u thuis is ook mogelijk. De extra kosten hiervan bedragen € 50 plus € 1,- per kilometer gerekend vanaf de praktijk in Nieuwegein. Hierin zitten inbegrepen zowel de kosten van reistijd als de kosten van vervoer, voor zowel de heen- als terugreis. Stel, u woont 30 kilometer van de praktijk in Nieuwegein. De kosten van een consult aan huis zijn dan € 50 + € 30 + € 50 voor het consult, totaal € 130.

 

© Jeanine Slot 2018

 

 

Praktijk Orthomoleculaire Therapie