Praktijk Orthomoleculaire Therapie
Prins Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein
info@orthomoleculair-nieuwegein.nl
Tel.: 030 – 7 85 77 85

Disclaimer

Disclaimer. De orthomoleculaire geneeskunde doet onderzoek naar de relatie tussen voeding en ziekten, waaronder kanker, reuma, fibromyalgie, ADHD, osteoporose, de Ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, psoriasis en prostaatvergroting.

Deze disclaimer is bedoeld om het verschil duidelijk te maken tussen geneeskunde en orthomoleculaire therapie. De orthomoleculaire therapie doet onderzoek naar het effect van bepaalde voedingsstoffen op het menselijk lichaam. Het gaat hier uitdrukkelijk om voedingsstoffen, niet om geneesmiddelen.

Een dergelijk voedingsadvies van een orthomoleculair therapeut, zoals Jeanine Slot, kan niet de plaats innemen van welk medisch advies of welke medische behandeling dan ook en is daar ook niet voor bedoeld. Voor medisch advies of een medische behandeling dient u zich te wenden tot uw huisarts of medisch specialist.

Jeanine Slot is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die direct of indirect is ontstaan door de informatie die op deze website wordt geboden. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Voor meer informatie over de orthomoleculaire therapie, zie de website van de MBOG (Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Dit is de beroepsvereniging van orthomoleculair therapeuten.

 

 

 

© Jeanine Slot 2017

Praktijk Orthomoleculaire Therapie