Praktijk Orthomoleculaire Therapie
Prins Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein
info@orthomoleculair-nieuwegein.nl
Tel.: 030 – 7 85 77 85

Lezing gezonde voeding in Nieuwegein

Lezing gezonde voeding

Zondag 16 november geeft Jeanine Slot een lezing over gezonde voeding. Plaats: Praktijk voor Rebalancing ‘De Gouden Piramide’, Grote Wade 21C, 3439 NX Nieuwegein. De lezing begint om 16.00 uur. Toegang vrij. Aanmelden bij www.degoudenpiramide.nl .

Er is geen gebied waar zoveel controverse over bestaat als over voeding. De één beweert dat dit het juiste is en de ander beweert precies het tegenovergestelde. Wie moeten we geloven?

Zondag 16 november 2014 lezing gezonde voeding door Jeanine Slot. Plaats: Grote Wade 21C, 3439 NX Nieuwegein. Start 16.00 uur. Toegang vrij. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut en klassiek homeopaat, gevestigd in Nieuwegein. Zij geeft met enige regelmaat een lezing gezonde voeding of gerelateerde onderwerpen. Jeanine Slot is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker. In de lezing gezonde voeding zal zij ook ingaan op de vraag hoe je kanker kunt helpen voorkomen.

In de lezing zal Jeanine Slot een overzicht geven van de belangrijkste voorwaarden waar gezonde voeding aan moet voldoen. Het gaat hierbij niet om een bepaalde stroming, bepaalde zienswijze, of bepaalde filosofie. Het gaat om algemene regels voor een optimale voeding van het lichaam.

Specifiek zal Jeanine Slot ingaan op de vraag wat je zelf kunt doen om kanker te voorkomen. De relatie tussen kanker en voeding wordt steeds meer ingezien, ook door reguliere artsen. Het blijkt dat met een beperkt aantal maatregelen je de kans op het krijgen van kanker aanzienlijk kunt verlagen. Het gaat dan om specifieke voedingsstoffen die niet voldoende in onze voeding aanwezig zijn. Vanwege een uitgeputte landbouwgrond en allerlei bewerkingen biedt onze voeding ons te weinig essentiële voedingsstoffen. Suppletie met voedingssupplementen is helaas voor ons allemaal noodzaak geworden.

De rol van de voeding blijkt een rol te spelen in het ontstaan van een grote diversiteit chronische aandoeningen, zoals chronische vermoeidheid, fibromyalgie, reumatische aandoeningen, ADHD en kanker.

In de lezing is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

© Jeanine Slot

 

Post Tagged with ,

Comments are closed.

Praktijk Orthomoleculaire Therapie